Sunsplash Merdø

Sunsplash Merdø ble startet av Desmond Utete i 2012 og ble arrangert i juli mnd. frem til 2016. Denne lille, men fantastiske festivalen er bygget på konseptet ‘Reggae Sunsplash‘ som ble arrangert første gang på Jamaica i 1978. Lokasjonen var gravene på Merdø, inngang var gratis og åpent for alle som ville komme.

Djs som spilte var blant annet Selecta Desmond, Dj LineUP, FridayALI, Petter Nesset, djTubbs og fler…

Bringing a Splash of Culture to Merdø,... SECOND TIME around!!!! Enjoy the sun, Music & People...Arendal Djs & Selectas meet. Bring friends & family, Weekend of togetherness camp overnight & carry-on next day FUN for ALL
DJ's, people and good vibes
A small musical event that combines sea, sunshine, beach and good living with a backbone of reggae, soul, funk and Dancehall

  

Bilder hentet fra offentlig Facebook arr.

Posten har blitt vist 870 ganger