Major Trouble

Bandnavn
Major Trouble

Når ble bandet startet
2015

Øvingssted
Arendal

Musikkstil
Bluegrass

Bandmedlemmer
Jonas Major – Gitar og vokal
Geir Emanuelsen – Banjo og kor
André S Stenersen – Mandolin og kor
Håkon Winge – Kontrabass
Tinker Fløistad – Gitar, vokal og kor

Bandets historie og diskografi
Major Trouble er et band som ble dannet i 2015 der alle medlemmene har en forkjærlighet for bluegrass. Répertoire spenner fra tradisjonell bluegrass med låter av Jimmy Martin, Flatts & Scruggs, Tony Rice og bluegrassens gudfar Bill Monroe over til bluegrassvarianter av låter fra Bob Dylan, The Byrds og Richard Thompson. Men, det viktigste er å spre bluegrass til folket. Og for ikke å glemme: bluegrass folks usually don’t cause problems – Robert Rosenberg

Varmet blant annet opp for Oslo Ess, på Moringen i 2017

 

Facebook kommentar

Posten har blitt vist 316 ganger