Lipz 2009-2011

I Arendals restaurantgate – Langbrygga– i Pollen midt i byen – har vi til salgs det populære utestedet ”Lipz”. I første rekke er Lipz et diskotek og ungdomssted, men utbyggingen av en ny bar med alle rettigheter har gitt stedet også en appell for eldre gjester. To ulike serveringsområder er innredet – det ene som diskotek med bar som har skjenkebevilling for øl- og vin (aldersgrense 18 år) og ”Grotten” med en mer avslappet atmosfære og hvor baren også har skjenkebevilling for brennevin (aldersgrense 20 år.)

Langbrygga har et levende miljø med alt fra pizza – restauranter, gourmetrestauranter til barer og diskoteker. Særlig er sommermånedene attraktive, men også i resten av året er dette stedet for uteliv – særlig fredag og lørdag. Godkjent antall gjester i My Lipz er 330 personer fordelt på begge barene.

Åpningstiden har vært fredag og lørdag fra kl 23.00 – 02.30.

 

Posten har blitt vist 1107 ganger