Castelle Bar & Restaurant 2006-

Castelle Bar & Restaurant ble startet av Halil Özer i 2006. I 2008 overtas driften av Kato Eliassen og Jan Ove Paulsen. I oktober 2010 åpner Castelle dørene igjen etter en kort periode, da med nye eiere. Nå er det Sigmund Rose og Jan Ove Paulsen som driver stedet sammen.

 

Velkommen til Castelle! På solsiden av langbryggen i Arendal finner du byens største utested og nattklubb, Castelle. Som en festlig og kvalitetorientert oase ligger vi imellom andre bra utesteder og restauranter på venstre side av pollen; Den siden som har ettermiddags og kveldssolen på uteserveringene.

På vår store uteservering kan du sitte i behagelige sofaer og stoler, imens du nyter drikkevarene dine. Det er ikke farlig om ikke været er på lag, for da bruker vi de store markisene på hele uteserverings-området. På terrassen er det montert høyttalere, hvilket betyr at festen fortsetter rundt deg, imens du får litt «frisk luft».

ONSDAG: Onsdagen blir kaldt «lille lørdag», og er sammen med helgen den store utelivsdagen i Arendal! På Castelle starter onsdagens festligheter med quiz i en avslappet atmosfære kl.20. Når quizen er avslutt starter «onsdags-live» når live-musikken drar igang festen.

HELGEN: På Fredagene og Lørdagene er livemusikken byttet ut med DJ’s, som pumper rytmene deres ut på dansegulvet. Her tar det stemningsfulle og party-klare publikum imot, og resultatet er en fest som kjører på max fra start til slutt. Musikkstilen på Castelle er moderne house mixet med dagens topphits og det beste fra «tidligere år».

Posten har blitt vist 1245 ganger