Wango (Putrid)

Bandnavn
Wango (Putrid)

Når ble bandet startet
2006

Øvingssted
Arendal

Musikkstil
Rock

Bandmedlemmer
Mathias Langfeldt Andersen – vokal/gitar/tangenter
Martin Torvik Langerød – gitar/koring/tangenter
Tobias Flottorp – bass/tangenter/koring
Henrik Torvik Langerød – slagverk

Bandets historie og diskografi
Wango (tidligere Putrid) er et rockeband fra Saltrød i Arendal.

Medlemmene begynte å spille sammen i 6. klasse, og tok navnet Putrid. I februar 2008 varmet de opp for det japanske rockebandet Electric Eel Shock.
Senere samme år spilte de en lokal konsert på Saltrød for 1 000 oppmøtte, før de spilte konsert på Kilden aktivitetssenter i Arendal hvor blant andre Erik og Kriss deltok.
I 2010 ga ut en EP som ble produsert av Bård Torstensen fra blant annet Clawfinger. Samme år varmet de opp for Donkeyboy i Arendal kulturhus.
De deltok på Ungdommens kulturmønstring 2010 og gikk videre til Landsmønstringen i Trondheim (UKM-festivalen).

I mars 2011 spilte de i Agder Teater sammen med Kristiansand Symfoniorkester i Fremtiden er Uhørt. De spilte også på den 17.de Internasjonalt marked i Arendal.
Bandet ble så «omdøpt» til Wango 13. mai 2011 via en seremoni i Pollen i Arendal hvor Toffen Gunnufsen kastet trommeslager Henrik Torvik Langerød på sjøen.
Senere samme måned spilte de på «Kulturnatta» i Kristiansand.De spilte også på Hovefestivalen 2011 på Tromøy, etter å ha vunnet Hove Band Battle, og i juli på hovedscenen på Canal Street-festivalen før Jarle Bernhoft og Kaizers Orchestra.

Posten har blitt vist 284 ganger