Camp Abby

Bandnavn
Camp Abby

Når ble bandet startet
2005

Øvingssted
Arendal

Musikkstil
Punk

Bandmedlemmer
Tor Kristian Berge
Torbjørn Knudsen
Jon Robert Trøite
Nils Erik Goderstad
Hans Petter Klemmetsen

Bandets historie og diskografi
“Når du først åpner døra for Camp Abby ber de på ingen måte om unnskyldning for at de forstyrrer deg. Bandet representerer en sjanger du gjerne må lenger til skogs for å finne. Oppskriften er relativt enkel, melodiøs ballerock utført med litt mer enn bare tre gitargrep. Endre Kirkesolas produksjon er fet og storslagen, og vokalist Tor Kristian Berge er stilriktig whisky-hes. Camp Abby kan nå og da minne om et mindre pønka (og mindre slitsomt) Silver.” -Torgeir Eikeland, FVN.no Anmeldelse av debutplata “We apologize for the inconvenience”

Er et energisk rockeband fra Sørlandet.
“Relativ enkel, melodiøs ballerock utført med litt mer enn bare tre grep”
-Torgeir Eikeland, fvn.

Posten har blitt vist 374 ganger