Celestiality

Bandnavn
Celestiality

Når ble bandet startet
2004

Øvingssted
Gamlebyen

Musikkstil
Melodisk heavy metal

Bandmedlemmer
Thomas Bie – Vokal
Michael Keihl – Gitar
Simen Svanevik Bendiksen – Gitar
Lars Solberg – Bass
Stefan Hammer Knudsen – Trommer

Tidligere medlemmer:
Morten Vatne – Vokal
Ole Martin Vartdal – Bass
Kim Andre Gullhav – Trommer

Bandets historie og diskografi
Spilte inn tre demoer. To i Møllastudio i Gjerstad, første i 2005 (produsert av Knut Magne Valle) og en i 2006 (produsert av: Christopher Rygh). Den tredje ble spilt inn 2008 i Seafront Studios i Tvedestrand (produsert av Roger “Supercity” Andersen og Bård Torstensen). Noen av låtene ble gitt ut på diverse samleutgivelser. Blant annet “Kildesortering” i 2008 og Rock City (ukjent årstall) og Jubileumsutgivelse – Arendal Rock Klubb 1981 – 2011 (2011). Vant flere talentkonkurranser og spilte konserter i de fleste sørlandske byer.

Posten har blitt vist 454 ganger