Inger Marie Gundersen

Etter 25 år i bransjen med blant annet egen jazzkvintett «My Favorite Strings», ble debutalbumet hennes, Make This Moment utgitt i 2004. Albumet ble etter hvert utgitt i over 25 land, og hun har turnert både i Asia og i Europa. Hun har slått spesielt godt an i flere land i Østen, som blant annet Sør-Korea og Japan. I april 2007 hadde hun åtte utsolgte konserter på fire dager på den berømte «Cotton Club» i Tokyo. I samme måned i 2008 var hun tilbake og spilte åtte nye konserter på samme plass. Etter to konserter og tre TV-opptredener i Korea høsten 2005, lå albumet på bestselgerlista i et halvt år etterpå. Plate nummer to, By Myself, har en del eget materiale, men også låter ifra Hank Williams, Rod Stewart og U2. Albumet ble innspilt i Göteborg, Sverige, med den anerkjente danske produsenten Søren Siegumfeldt Arkivert 10. september 2018 hos Wayback Machine.. Hun hadde med håndplukkede musikere fra Arendal, samt den svenske gitaristen Ulf Wakenius i studio.

Albumet For You fra 2011 ble i mai 2012 det bestselgende jazzalbumet hos FNAC Champs-Élysées i Paris.

 

Posten har blitt vist 390 ganger