ClutterBillies

Bandnavn
ClutterBillies

Når ble bandet startet
2003

Øvingssted
Tromøy

Musikkstil
Country-banjorock

Bandmedlemmer
Kenneth Sandåker
Bent Tveit
Kristian Vågsnes
Vidar Dale
Christian Seneger

 

Bandets historie og diskografi
ClutterBillies er et country-banjorockband fra Arendal, startet i 2003. Medlemmenes musikalske bakgrunn har et vidt spekter der pop, rock, country og jazz er med på å danne grunnlaget for sounden til bandet. De henter mye inspirasjon fra den nyere countrymusikken og er sterkt inspirert av artister som Rascal Flatts, Brad Paisley og Keith Urban.

ClutterBillies musikalske særpreg ligger i bruken av steelgitar og banjo for å få frem et country-sound uansett sjanger på musikken, sterk vokal av bandets vokalist, utfyllende koring og selvfølgelig det at bandet består av dyktige musikere. Vi kan si det slik at banjo / steelgitarist og hovedvokalist lager country-alibiet, mens resten av bandet gjør som de vil…
Vi har også en teori om at alle kan like country. Det dreier seg bare om måten den blir spilt på.

Diskografi

  • 2005: EP – Strummin’ on my sixt string
  • 2007: CD – Livin’ Life
  • 2010: Singel – Free at Sea
  • 2012: CD – Feelin’ Good
  • 2016: Singel – Tiurleik og Ti ville hester
Facebook kommentar

Posten har blitt vist 122 ganger