Tandberg Kloster 2001-2005

Tandberg Kloster ble startet september 2001 av Christian Tandberg og Tor Arvid Kloster Jensen og varte ut januar 2005.

De kjørte videre i Gladcafe stil samtidig som de nok åpnet for en noe større kundegruppe. De spilte mye mer hip hop og elektronika enn det hadde vært tidligere og de hadde også egne platespillere som de og andre dj’er spilte på. I tillegg til jevnlige konserter arrangerte de også noen festivaler som toppet seg i 2003 og 2004.

Hjemme i sommer festivalen i 2003 var vel størst antall band. Her var Tom Rudi  og Per Christian med å booke.  De hadde jo også noen gode CS club kvelder med alt fra Olle Abstract til DJ Kalashnikov fra Russland.

Høydepunktet kom dog i 2004 med Festival FF. Forøvrig et navn som ble diskutert i P3. Det må ha vært lansert et tjuetalls forslag for hva FF sto for. Fasiten var vel såre enkel (For Faen) men ble aldri offentliggjort. Men det var på Festival FF at de samlet Samsaya, Tungtvann og Sidebrok til et fantastisk arrangement. Med søppelsekker for vinduene tok Tungtvann et sett til klokka halv fem fredags morgen.

 

Posten har blitt vist 1523 ganger