Cougar

Bandnavn
Cougar

Når ble bandet startet
2000

Øvingssted
Arendal

Musikkstil
Stonermetal

Bandmedlemmer
Børre Isachson – Gitar/Vokal
Thomas Golding – Trommer
Vidar Braun – Bass

Bandets historie og diskografi
Cougar ble født i Arendal år 2000, og forvillet seg inn i de mørke Oslo- områder rundt sommeren 2004. Etter mye blod og svette har selve hjørnesteinen i Cougar, Børre Andrè Isachson (låtskriver, vokalist og gitarist) og Thomas Golding (trommis), funnet landet da Vidar Braun (bass) infiltrerte seg inn i bandet.

Cougar karakteriseres nå som blytung rock med tonnevis av stoner- elementer i seg. I tillegg har Cougar ivaretatt den evige gamle boogierock-/grunge- soundet som har vært sølvtråden igjennom bandets historie, da de også hadde en tangenttraktør og andre betroende bassister med på laget. Cougar ligger i en rocka verden mellom Black Debbath og Nirvana.

Posten har blitt vist 246 ganger