Ancestral Legacy

Bandnavn
Ancestral Legacy

Når ble bandet startet
1999

Øvingssted
Nitriden

Musikkstil
Blanding av diverse metalsjangre, dark/goth/doom/black metal

Bandmedlemmer
Isadora Cortina – Vokal/keyboards
Eddie Risdal – Vokal/gitar
Jon Rune Førland – Gitar/vokal
Christopher Midtsveen Vigre – Trommer

Tidligere medlemmer:
Kjell-Ivar Aarli – Bass/vokal (1999-2002)
Øyvind Rosseland – Keyboards (1999-2002)
See also: Legacy of Emptiness, ex-Permafrost
Stefan Hammer Knutsen – Trommer(2000-2001)
Thomas Bie – Gitar (2001)
Børre Iversen – Trommer (2002-2005)
Tor Arvid Larsen – Gitar (2002-2013)
Elin Anita Omholt – Vokal(2002-2008)
Atle Johansen – Bass (2003-2010)
Jarl Ivar Brynhildsvoll – Bass (2011-2016)

Bandets historie og diskografi
Startet i 1999, oppløst 2020

Diskografi:
Ancestral Legacy (Demo ) 2000
Emptiness (Demo) 2002
Of Magic Illusions (Demo) 2003
NOvember (Demo) 2003 (Nei, stor O i NOvember er ikke trykkfeil, det skal være sånn 😉
Goodbye Reality (Promo) 2004
Crash of Silence (Musikvideo/DVD-R) 2005
Of Magic Illusions + bonus (Magic Art) 2005
Trapped Within the Words EP (Selvfinansiert) 2008
Nightmare Diaries (Femme Metal Records) 2010
Terminal (Whispering Voice Records) 2014
The Silent Frontier EP/split (Valkyrie Rising Records) 2019

Facebook kommentar

Posten har blitt vist 234 ganger