Pea Performance

Bandnavn
Pea Performance

Når ble bandet startet
1996

Øvingssted
Gamlebyen

Musikkstil
Pop/Rock

Bandmedlemmer
Magnus Thunes jensen – Gitar
Ole Martin Dahl – Bass
Sverre Åril –  Vokal
Bjørn Songe Møller – Piano/synth
Fredrik Røed – Trommer/vokal

Bandets historie og diskografi
Pea Perfomence var Egg-Head med nye bandmedlemmer og noe mere (kanskje) moden pop/rock musikk. De delte en periode øvingslokalet med den tidens største punkband – Plastic – i det mest slitne lokalet i kjelleren på Gamlebyen. Pea Performence var fast innslag i de fleste store arrangementer på gamlebyen, og skilte seg muligens litt ut med låter tydelig inspirert av FaithNoMore, litt pop og ellers til tider melodiøse vokallinjer. De slo vel aldri helt igjennom men for den gangens ungdom tenker man kanskje når man hører navnet : «…..åja…det var de ja..hvem var de igjen ???»

Posten har blitt vist 313 ganger