Seid

Bandnavn
Seid

Når ble bandet startet
1993

Øvingssted
Arendal

Musikkstil
Abstract, Space Rock, Psychedelic Rock, Experimental

Bandmedlemmer
Burt Rocket (bass, vocals, synthesizers, guitars)
Janis Lazzaronis (guitars, vocals, percussion)
Martin Victor – (drums, synthesizers, vocals)
Jürgen Kosmos – (guitars, vocals)

Bandets historie og diskografi
Bandet liker å kalle musikken sin for kosmisk piratrock, uten at det nødvendigvis gjør folk så mye klokere. La oss si at du kombinerer Hawkwinds spacerock med en psykedelisk groove ala tidlig 70-talls Gong, ispedd en solid dose rocksteroider for musklenes del. Da er du inne på noe av det som utgjør seidlyden. Piratdelen av begrepet omfavner gleden ved å seile rundt i all verdens musikalske farvann, stjele det man liker og ta det med videre som sitt eget.

De ulike medlemmene har vært eller er involvert med en rekke mer eller mindre kjente band og prosjekter, blant dem finner vi Ida Maria, Valkyrien All Stars, Schtöggminator, Tremolo Wankers, Dadafon, Noia, The Beat Tornados, Viva Zapata Ukulele Band, Gåte, Los Plantronics, Aurora Plastic Monster, Bladed, Hanne Hukkelberg og Last Heat.

Diskografi
2012 Magic Handshake 2×12″ LP/CD (Black Widow Records)
2012 Among the Monster Flowers Again LP Deluxe reissue (sulatron-records)
2006 Creatures Of The Underworld – CD (sulatron-records)
2003 Meet the spacemen – VHS (Tumblewine Films)
2003 Meet the spacemen – 7” (35G Records)
2002 Mines of Moria – 7” (35G Records)
2002 Among The Monster Flowers Again – CD (Luftwaffel Records)
2002 Silver Messenger – 7” (35G Records)
I tillegg har Seid deltatt på omkring ti samlealbum rundt omkring på kloden.

Facebook kommentar

Posten har blitt vist 284 ganger