Fishermans Pub 1993-2015

“Fisher”, et av Arendals virkelige partysteder for alle. Funpub, pub eller bare partypub. Fullt hus alltid og stemningen var på topp. Stedet er faktisk et av de stedene som har vart lengst i Arendal. Hadde det ikke vært for at bygget skulle rives, hadde det nok utestedet vart enda.

Funfact: Kjører du Fv121 mot Holt i Tvedestrand, vil du på din venstre side se det originale skiltet som hang utenfor pub`n, festet på en garasje ved Langan/Strengereid.

Agderpostens utskremte om utestedet: Liten, koselig pub med stort helgebesøk. og (dessverre) høy musikk. Felles inngang med Pollen Pianobar, hvor man både kan spille biljard og innta flytende vare. Svært variert med folk fra lovlighetsalderen og til de nærmere 40,men ungdom fra Arendal nærområder har nok et lite flertall. Småharry.

Posten har blitt vist 1337 ganger